Meningen med bloggen

Jag har just kommit till instik med vad jag vill åstakomma med min blogg ! Så här har vi det.. Meningen med bloggen :

- För det första så är det här mest för att jag ska ha en ursäkt till att fly från alla läxor och vardagssysslor som att städa, laga mat, tvätta, diska och handla.. Och ja, de blir en hel del av det nu när man bor ensam..
- Tänker gör jag alldeles för mycket och jag känner att jag måste få utlopp för mina tankar ibland, men då skriver jag i grund och botten endast för min egen skull ! Men uppenbarligen anser jag mig såpass intressant att jag faktiskt tror att andra skulle ha nytta av läsa om mina funderingar.. Komisk tanke !
- Jag har alltid kännt att jag vill bli ihågkommen av någon anledning.. Jag kan inte acceptera mig själv som en i mängden en gång till ! Så vad är egentligen inte ett bättre sätt att bli ihågkommen på än att skapa en ett intryck !? Har man skapat ett intryck hos en annan människa som då sätter igång en tankeverksamhet så vet man att man kommer finns kvar i bakhuvudet hos personen ett tag..
- Bloggar är något jag faktiskt hatar, hör och häpna, men det är för att jag har en snedvriden bild av hela bloggandet.. Som Blondinbella ! Sorry, men jag tycker faktiskt inte att människan är speciellt intressant.. Jag vägrar skriva om när jag gick på bloggfest, om när jag städade ur min garderob med svindyra klänningar som jag använt en gång, eller vad jag åt till fruskot som mirakulöst håller mig smal.. Nej, denhär bloggen är tillängnad alla stackare som har lika lite liv som mig och inte bryr sig ett skit i varesig mode eller hälsa !
- Jag har alltid blivit kallad för mamma ! Jag vill alltid veta sanningen om saker och ting och försöker alltid hjälpa andra - och där har vi de där jävla modersinstingterna ! Så med mina inlägg i denhär bloggen kanske jag framstår som en paragraf-ryttare.. Men det är egentligen Precis vad jag är, fast kanske med en droppe överdrift och lite skitsnack !

Så kort och gott.. Jag vill skapa en reaktion, en tanke, ett intryck hos människor ! Jag vill hjälpa folk att förstå sig på hur sina medmänniskor tänker.. Jag är en paragrafryttare med modersinstinger som tänker för mycket och som skiter fullständigt i modevärlden..
- Underbart !

Paragraf-ryttaren
Nej, jag skiter i allt och drar till Luleå och hälsar på min broder i helgen..
Är fortfarande aningen förvirrad, chockad och förudmjukad.. MEN :
- Life's a bitch, then you die ! Det blir vad man gör det till !
Tankar | | 5 kommentarer |
Upp